Մարդը պետք է անընդհատ աճի: Այդ աճը կարող է լինել գծային, հարթության մեջ և տարածական: Սովորաբար մենք աճում ենք գծային եղանակով: Այդ գիծը կոչվում է մասնագիտություն: Երբ մենք շեղվում ենք մասնագիտությունից, սկսում ենք զբաղվել նաև հոբբիներով, ժամանակ ենք տրամադրում ինքնազարգացմանը, նոր գիտելիքներ ենք ձեռք բերում, որոնք կապ չունեն մեր հիմնական աշխատանքի հետ, մենք սկսում ենք աճել հարթության մեջ: Դա արդեն լավ է: Այս գրքի միջոցով ես կփորձեմ ձեր մեջ տարածական աճելու ցանկություն արթնացնել: Երրորդ առանցքը մտածողությունն է: Այն զարգանում է, երբ դուք ազատ ժամանակ եք ունենում ոչնչով չզբաղվելու, պարզապես մտածելու համար:


   


Բիզնես և ֆինանսներ

Ամերիկյան ընկերությանը հաջողվել է երկարացնել հացի կյանքը 6 անգամ

Ամերիկյան Microzap ընկերությունը մշակել է նոր տեխնոլոգիա, որի շնորհիվ ցանկացած հացամթերք կարող է թարմ մնալ մինչև 2 ամիս: Նոր տեխնոլոգիան պաշտպանում է հացը բորբոսներից մինչև 60 օր: Սովորաբար հացը պատվում է բորբոսներով թխելուց 6-7 օրվա ընթացքում: Բորբոսների առաջացումն ավելի է արագացնում հացի ցելոֆանոպատ փաթեթավորումը, քանի որ ցելոֆանի տակ միկրոբները բազմանում են 2 անգամ արագ:

Microzap ընկերության տեխնոլոգիայի գաղտնիքը կայանում է միկրոալիքների միջոցով հացի հատուկ մշակման մեջ: Սկզբում այդ տեխնոլոգիան ստեղծված էր հիվանդանոցային վարակների դեմ պայքարելու համար: Դրա աշխատանքը կառուցված է նույն ձև, ինչպես և միկրոալիքային վառարանինը: Այնպես որ, հացը չի ենթարկվում ինչ-որ քիմիական ազդեցությունների կամ չի պատրաստվում այլ մեթոդներով, պարզապես նոր թխված հացը տեղադրվում է սարքավորման մեջ, որը ոչնչացնում է բորբոսների սերմերը միկրոալիքների ճառագայթմամբ:

Նոր տեխնոլոգիայի հեղինակները համոզված են, որ նոր սարքավորումը հնարավորություն կտա երկարացնել ոչ միայն հացի կյանքը, այլ նաև ցանկացած սննդամթերքի, որը ենթարկվում է բորբոսի ազդեցությանը: Նման տեխնոլոգիան կլուծի արևմուտքում շատ տարածված մի խնդիր, չէ՞ որ միջին ամերիկյան ընտանիքում թափվում է գնված սննդամթերքի մոտ կեսը:

Չնայած դրան, Microzap ընկերությունում այդքան էլ համոզված չեն, որ սպառողները կսկսեն գնել հաց, որը հնարավոր է պահել 2 ամիս: Մարդիկ այնքան են լսել արագ սննդի, հատուկ միջոցներով սննդի մշակման և նմանատիպ այլ բաների մասին, որ ցանկացած նման նորամուծության վերաբերվում են շատ զգույշ:

Հեղինակի մասին

Հրաչյա Մանուկյան

Անձնային աճի գծով հեղինակ, Հաջողության բլոգի հիմնադիր, «Փոխիր կյանքդ», «Կամքի ուժ. ինչպես ղեկավարել սովորությունները» և «Ստանդարտ մտածելակերպի սահմաններից դուրս» գրքերի հեղինակ:

1 մեկնաբանություն

Մեկնաբանել

error: Կյանքն ավելի հրաշալի է, երբ ստեղծում ես սեփական «բովանդակությունը»