Եթե կարդացել եք իմ նախորդ գրքերը, ապա այս մեկն ընթերցելիս ժամանակավորապես մոռացեք դրանք: Սա մոտիվացիոն գիրք չէ: Ընթերցելիս զգացմունքները փոփոխական կլինեն: Ներկայացված որոշ մտքերի հետ դուք անմիջապես չեք համաձայնվի, որոշ մտքերի հետ չեք համաձայնվի ընդհանրապես: Սակայն գրքի նպատակը իմ ներկայացրած մտքերն ընդունելը և դրանք ձերը դարձնելը չէ: Նպատակն այլ է. փորձենք մտածել ինքնուրույն՝ կտրվելով համամարդկային ընդհանուր մտածողությունից: Փորձենք ընդլայնել մեր գիտակցության սահմանները: Հուսով եմ՝ գիրքն օգտակար կլինի և կտեղափոխի ձեր մտածողությունը նոր հարթություն: Ընթերցեք և վերլուծեք ինքնուրույն: Այն ձեզ ոչինչ չի պարտադրում, ընդամենը հնարավորություն է տալիս ճանապարհորդել դեպի մեկ այլ իրականություն:


   


Բիզնես և ֆինանսներ

Ամերիկյան ընկերությանը հաջողվել է երկարացնել հացի կյանքը 6 անգամ

Ամերիկյան Microzap ընկերությունը մշակել է նոր տեխնոլոգիա, որի շնորհիվ ցանկացած հացամթերք կարող է թարմ մնալ մինչև 2 ամիս: Նոր տեխնոլոգիան պաշտպանում է հացը բորբոսներից մինչև 60 օր: Սովորաբար հացը պատվում է բորբոսներով թխելուց 6-7 օրվա ընթացքում: Բորբոսների առաջացումն ավելի է արագացնում հացի ցելոֆանոպատ փաթեթավորումը, քանի որ ցելոֆանի տակ միկրոբները բազմանում են 2 անգամ արագ:

Microzap ընկերության տեխնոլոգիայի գաղտնիքը կայանում է միկրոալիքների միջոցով հացի հատուկ մշակման մեջ: Սկզբում այդ տեխնոլոգիան ստեղծված էր հիվանդանոցային վարակների դեմ պայքարելու համար: Դրա աշխատանքը կառուցված է նույն ձև, ինչպես և միկրոալիքային վառարանինը: Այնպես որ, հացը չի ենթարկվում ինչ-որ քիմիական ազդեցությունների կամ չի պատրաստվում այլ մեթոդներով, պարզապես նոր թխված հացը տեղադրվում է սարքավորման մեջ, որը ոչնչացնում է բորբոսների սերմերը միկրոալիքների ճառագայթմամբ:

Նոր տեխնոլոգիայի հեղինակները համոզված են, որ նոր սարքավորումը հնարավորություն կտա երկարացնել ոչ միայն հացի կյանքը, այլ նաև ցանկացած սննդամթերքի, որը ենթարկվում է բորբոսի ազդեցությանը: Նման տեխնոլոգիան կլուծի արևմուտքում շատ տարածված մի խնդիր, չէ՞ որ միջին ամերիկյան ընտանիքում թափվում է գնված սննդամթերքի մոտ կեսը:

Չնայած դրան, Microzap ընկերությունում այդքան էլ համոզված չեն, որ սպառողները կսկսեն գնել հաց, որը հնարավոր է պահել 2 ամիս: Մարդիկ այնքան են լսել արագ սննդի, հատուկ միջոցներով սննդի մշակման և նմանատիպ այլ բաների մասին, որ ցանկացած նման նորամուծության վերաբերվում են շատ զգույշ:

Հեղինակի մասին

Հրաչյա Մանուկյան

Անձնային աճի և ինքնազարգացման գծով հեղինակ, Հաջողության բլոգի հիմնադիր, «Փոխիր կյանքդ» և «Կամքի ուժ. ինչպես ղեկավարել սովորությունները» գրքերի հեղինակ:

1 մեկնաբանություն

Մեկնաբանել

«Ոչ ստանդարտ» գիրք

Մեր օրերում մարդիկ իրենց ժամանակի մեծ մասը տրամադրում են աշխատանքին և գումար վաստակելուն: Ժամանակի մյուս մասը, երբ նրանք չեն աշխատում, աշխատանքով են զբաղված նրանց մտքերը: Ես միշտ դեմ եմ եղել առավոտից մինչ ուշ երեկո աշխատելուն՝ լավ արդյունքներ ունենալու համար: Դրա փոխարեն պետք է ստեղծել արդյունավետ համակարգեր, որոնց շարժիչ գործոնը ժամանակը չէ: Ժամանակի ավելացած մասը կարելի է օգտագործել մտածելու, վերլուծելու նպատակով: Ժամանակի որոշակի հատված անպայման պետք է տրամադրել մտածելուն:

 
error: Կյանքն ավելի հրաշալի է, երբ ստեղծում ես սեփական «բովանդակությունը»